
Pečené paradajky so zelenou šošovicou a špenátom
Hotové jedlo ZELENÁ ŠOŠOVICA SO ŠPENÁTOM je vynikajúce nutrične vyvážené jedlo, s listov špenátu, aromatického cesnaku a cibule. Vláknina, bielkoviny, vitamín A, železo a kyselina listová, ktoré ho obsahujú, majú pozitívny vplyv na vývoj nervového systému. V kombinácii s pečenými paradajkami dostávame chutnú večeru!
POTREBUJETE:
-
- zmes ZELENÁ ŠOŠOVICA SO ŠPENÁTOM
- veľké paradajky niekoľko kusov
- vegánsky syr, napríklad parmezán
POSTUP:
???? Dajte variť 350 ml vody, pridajte lyžičku soli a lyžicu olivového oleja.
???? Nalejte obsah balenia do vriacej vody. Zmes Šošovica zelená Špenát a cesnak , povarte ich 15 minút, na konci varenia premiešajte, aby sa krúpy neperilepili na dno.
???? Vydlabte semená paradajok.
???? Paradajky naplnte plnkou a posypeme vegánskym syrom.
???? Paradajky pečieme 30 minút pri 180 o C.
???? Dozdobíme bazalkou.
Dobrú chuť
Pridať komentár