Váš deň D je už za dverami a vy sa stále trápite nad tým, ako schudnúť?
Nezúfajte! V tomto článku sme si pre vás pripravili 7 účinných rád, ako nestratiť hlavu ale kilá.
 

 

1. Spravte si „bojový“ plán

Dôležité je, aby ste si na začiatok každej „výzvy“, ktorú robíte stanovili, čo vlastne chcete. Poriadne si to premyslite a najmä si dajte také ciele, aké viete splniť. Napríklad, že počas 2 týždňov schudnete 3 kilá. Dajte pozor na to, že ak schudnete veľa naraz, následne to môže mať opačný efekt – takzvaný „jojo efekt“.
Zoberte si diár, kalendár alebo aj obyčajný papier. Napíšte si, čo budete počas týždňa cvičiť, akému športu sa budete venovať, a najmä, čo presne budete jesť. Ak pôjdete podľa plánu, určite nesklamete samy seba a schudnete toľko, koľko si stanovíte.

 

2. Chôdza, chôdza, chôdza

Snažte sa chodiť čo najviac pešo. Je to ten najlacnejší spôsob, ako nabrať kondičku, prekrviť organizmus, a tak zrýchliť metabolizmus. A dokonca – chôdza je najekologickejší dopravný prostriedok. Stačí si obuť pohodlné topánky, do uší dať slúchadlá a hneď sa vám pôjde ľahšie. Ak si zvolíte aj správnu trasu v prírode, dokonale sa pri tom zrelaxujete pozerajúc sa na tú nádheru okolo seba.  Dokonca už za 2 minúty rýchlej chôdze spálite 100 gramov našich superslim cestovín, čo predstavuje obrovský rozdiel oproti počtu minút potrebných na spálenie klasických cestovín (viac sa o nich dočítate tu – https://superslim.sk/blog/o-super-slim-cestovinach).

 

3. Nájdite si „sparing partnera“

Už od začiatku života je jasné, že človek je spoločenský tvor. Preto si na pomoc zavolajte kamarátku, snúbenca, v najlepšom prípade trénerku. Váš „parťák“ vás bude po celý čas podporovať, a pomôže vám aj keď budete mať krízu. Je oveľa účinnejšie, keď cvičíte alebo športujete s niekým. Zažijete viac zábavy, zasmejete sa, a popritom všetkom sa môžete aj porozprávať.

 

4. Zvoľte si svoju obľúbenú činnosť

Každého baví niečo iné. Preto si nájdite taký druh športu, aký vás napĺňa a robí vám radosť. Napríklad fitness, aerobik či plávanie. Ak nemáte rady posilku, nezúfajte. Na internete nájdete množstvo videí alebo aplikácií, vďaka ktorým sa naučíte super cviky. Takými najlepšími sú určite cviky na zadok – síce sú náročnejšie, ale výsledok stojí za to!

 

5. Strava je základ

Aj keby cvičíte každý deň a jedávate samé nezdravé veci, výsledky sa určite nedostavia. Je to síce smutné, ale musíme si priznať, že ten výborný hamburger a presolené hranolčeky, čo sme si dali včera na večeru, nám určite k chudšej postave nepomohli. A tak, aj keď to je ťažké, musíme sa do toho zahryznúť poriadne! Musíme sa zahryznúť do zdravej a vyváženej stravy. Preto je výborná voľba balíček „super maxi,“ s ktorým nie len ušetríte, ale hlavne schudnete s plným bruškom. Balík obsahuje 23x superslim cestoviny (napríklad noodles, pearls, lasagne, rice,...) Podľa dostupnosti tovaru + 7 ďaľších produktov zdarma.

 

6. Veľa pite!

Samozrejme tým myslíme nealkoholické nápoje. Alkohol obsahuje obrovské množstvo cukrov, z ktorých priberiete, ba dokonca sa vám môže vyhádzať pleť, a to určite v deň svadby nechcete. Najlepšie je piť nesladené minerálky, ideálne čistú vodu. Výborným nápojom je aj super slim drink pred obedom a večerou, ktorý pomáha upraviť chuť do jedla.

 

7. Saunujte

Pravidelne navštevujte saunu! Je to síce nečakaný bod, ale funguje. V saune si nielen dokonale oddýchnete od svalovice, ktorú určite budete mať po náročnom cvičení, ale taktiež vypotíte všetky škodlivé látky z tela von a naberiete nové sily.

P.S.: Ak je váš dátum svadby už za dverami a vy nestíhate cvičiť, tak vyskúšajte našu overenú proteínovú diétu, inak nazývanú aj „Keto diétu.“ Diéta bola vyvinutá Georgom Blackburnom z Harvardskej univerzity v USA a je vhodná pre všetkých, ktorí chcú schudnúť v krátkom čase, bez hladovky. Základom kvalitného jedálnička je zníženie denne prijatej dávky sacharidov a zároveň zvýšený príjem bielkovín, pre ochranu svalov. Pri tejto diéte sa neodporúča cvičiť. Ak ju budete správne dodržiavať, tak v prvej fáze schudnete 5-7 kg za mesiac.  Na našom e-shope môžete nájsť rôzne typy balíčkov jedál.