Pečené paradajky so zelenou šošovicou a špenátom

Hotové jedlo ZELENÁ ŠOŠOVICA SO ŠPENÁTOM  je vynikajúce nutrične vyvážené jedlo, s listov špenátu, aromatického cesnaku a cibule. Vláknina, bielkoviny, vitamín A, železo a kyselina listová, ktoré ho obsahujú, majú pozitívny vplyv na vývoj nervového systému. V kombinácii s pečenými paradajkami dostávame chutnú večeru!

POTREBUJETE:

POSTUP:

???? Dajte variť 350 ml vody, pridajte lyžičku soli a lyžicu olivového oleja.

???? Nalejte obsah balenia do vriacej vody. Zmes Šošovica zelená Špenát a cesnak , povarte ich 15 minút, na konci varenia premiešajte, aby sa krúpy neperilepili na dno.

???? Vydlabte semená paradajok.

???? Paradajky naplnte plnkou a posypeme vegánskym syrom.

???? Paradajky pečieme 30 minút pri 180 o C.

???? Dozdobíme bazalkou.

 

Dobrú chuť